Májtisztítás a Méhkenyér rendszeres alkalmazásával

A Tiszta Méhkenyér kiemelkedő mennyiségű szeléniumot tartalmaz, mely ásványi anyag nélkülözhetetlen szervezetünk egészségének megőrzéséhez, mivel roppant erőteljes antioxidáns hatásokkal rendelkezik. 

A Méhkenyér megvéd minket a káros anyagoktólmehkenyer-01

Tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a szelénium és a hozzá hasonlóan erős antioxidáns vegyületek képesek semlegesíteni a szabadgyököket szervezetünkben, melyek rendkívül károsak egészségünkre nézve.

A Méhkenyér éppen ezért kiemelkedően hatékony szervezetünk méregtelenítésében, amivel nagymértékben járul hozzá immunrendszerünk erősítéséhez is.

Számos klinikai vizsgálat is igazolta már, hogy a Méhkenyér fogyasztása rendkívül kedvező a rendszeresen alkoholt fogyasztók és a dohányosok számára, mivel mindkettő esetben pótolja a káros szenvedély miatt kialakult szeléniumhiányt.

Ugyanis az alkohol és a cigaretta is jelentősen gátolja a szelénium felszívódását, ami számos komolyabb problémát idézhet elő szervezetünkben. A Méhkenyér azonban képes pótolni a kialakult hiányt, ezzel pedig hozzájárul a méregtelenítéshez és a védekezőképesség erősítéséhez is.

Májunk védelmezője: a Méhkenyér

A Méhkenyér különösen hatékonyan támogatja májunk működését, és segíti méregtelenítő feladatai elvégzésében.

Éppen ezért sok fitoterapeuta javasol Tiszta Méhkenyér kúrát azoknak, akik valamilyen májbetegségben szenvednek.  Ez a kezelés kiemelkedően eredményes szokott lenni, főként az idült és heveny májgyulladás, valamint a nedves és száraz cirrózis, vagyis a májzsugor gyógyításában.

E rendkívüli hatékonyság pedig jórészt annak köszönhető, hogy a Méhkenyér egyedülálló módon képes megújítani és regenerálni a máj sejtjeit.

Májbántalmak esetén az ajánlott adag 10-20 gramm/nap, amit egy vagy két adagban tanácsos elfogyasztani 30-45 perccel evést követően, hogy kíméljük gyomrunkat.

Tíz nappal a kezelés kezdetét követően ezt a dózist napi 30 grammra kell felemelni fokozatosan úgy, hogy napi 3-szor veszünk be 10 grammnyi mennyiséget. Az egyes adagok között legalább 2 óra szünetnek kell eltelnie.

Rendívül jótékony, hogy ha ezt a Tiszta Méhkenyeres kúrát még kiegészítjük máriatövis-készítménnyel is, mivel e két hatóanyag elképesztő mértékben tisztítja és támogatja májunkat.

A Méhkenyér megtisztítja emésztőrendszerünket

A Tiszta Méhkenyér kiemelkedő módon támogatja emésztőrendszerünket és beleinket a hatékony munkavégzésükben. Különösen eredményes a szorulás megszüntetése terén, mely hatalmas megkönnyebbülést okozhat azoknak, akik székrekedéssel küzdenek.

Mindemellett hatékony lehet többek között a colitis, az enterocolitis vagy akár a rothadásos bélproblémák esetén is.

Ha ilyen és ehhez hasonló bélproblémákkal küzdünk, akkor naponta célszerű a Tiszta Méhkenyér fogyasztása, mely akár a bél daganatos megbetegedései esetén is alkalmazható.

A Méhkenyér nagyon jótékonyan hat a bélflórára, és képes helyreállítani annak egymaj-meregtelenites-04ensúlyát, amire nagy szükség lehet például egy antibiotikumos kúrát követően, amikor is rendkívül nagy az esélye, hogy a káros baktériumokkal együtt elpusztulnak a számunkra hasznos és nélkülözhetetlen jótékony bélbaktériumok is.

A Tiszta Méhkenyér roppant nagy hatékonysággal indítja be a bélrendszerben a méregtelenítő folyamatokat, ráadásul kedvezőbben hat, mint például a szintén jótékony psyllium, ami kitágíthatja beleinket. Ezzel szemben a Méhkenyér nem okoz ilyen tágító hatást, mégis a psylliumhoz hasonlóan serkenti a bélmozgást, minek következtében a felhalmozódott salakanyagok és toxinok távozni tudnak a vastagbélből.

A Méhkenyér egyik különlegessége, hogy nagymértékben képes enyhíteni a sugárterápiával együtt járó mellékhatásokat, mint például az étvágytalanságot, a hányást, a gyengeséget vagy az általános rossz közérzetet. 

A Méhkenyér tehát egy rendkívül tápanyagdús szuperélelmiszer, mely csodálatos módon feltáplálja szervezetünket a létfontosságú vitaminokkal, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal, és mindemellett kivételes módon képes májunkat, bélrendszerünket, vagyis teljes szervezetünket megszabadítani a káros méreganyagok minden negatív hatásától.